Friday night dinner

Olimme tänään poikaystävän ja ystäväpariskunnan kanssa ulkona syömässä, ja kotiuduin vasta hetki sitten. Mies jatkoi matkaa mökille kaveriporukan illanviettoon, kun taas itse vietän loppuillan rennosti ylhäisessä yksinäisyydessäni. Telkkarin tarjonta ei erityisemmin houkuta, eikä vielä oikein nukutakaan, joten ajattelin päivittää ennen lähtöä otetut asukuvat tänne blogiin.


Täytyy sanoa, että pidin itse asustani aivan älyttömän paljon. Tänään oli sellainen ilta, jolloin kaikki menee nappiin: vaatteet, asusteet, hiukset ja meikki. On se kumma, miten paljon hauskempaa on lähteä ulos, kun on tyytyväinen ulkomuotoonsa, eikä joudu laittautumaan kauheassa kiireessä! 


Hirveästi uuttahan tämäniltaisessa asussani ei ollut - H&M:n laukun ja Forever21:n punaisen kynähameen olen molemmat esitellyt aiemmin, puhumattakaan Seppälän satiinibolerosta ja lähes puhki kulutetuista Tapas-saappaistani, jotka kuuluvat jo vakiokalustoon. (Kylläpä tuo hame näyttää muuten upealta kuvissa, vaikka itse sanonkin! En tajua, miksi en ole käyttänyt sitä useammin...) Korvakorut ovat Seppälästa ja sukkikset KappAhlista.


Ainoa uusi elementti asussani oli siis KappAhlin XLNT-puolelta ostettu musta paljettitoppi, jonka hankin viime lauantaina. Olen aivan hulluna tuohon toppiin! Täydellinen malli ja pituus, ja kerrankin plussapuolelta löytyi yläosa, jossa ei ole minun makuuni liian ahdas kaula-aukko. Jostain syystä isokokoisille naisille suunnattuihin mallistoihin ei yleensä tehdä avaria kaula-aukkoja, mikä on mielestäni outoa - meillähän sitä rintavarustusta on, ja if you got it, flaunt it! ;) No joo, joka tapauksessa tämä kyseinen toppi on mielestäni oikein onnistunut tuotos KappAhlilta. Olin muuten hypistellyt tätä ihanuutta jo useammalla shoppailureissulla, mutta jättänyt suht korkean hinnan (30 €) takia ostamatta. Odotus palkittiin jälleen, sillä nyt kaunottarella oli hintaa enää 15 €.

Siinä meikäläisen perjantai-illan asu, mitäs tykkäsitte? Toivottavasti teillä on ollut yhtä mukava ilta kuin minulla, ja viikonlopuksikin on kivaa tekemistä. Itse pääsen huomenna viettämään laatuaikaa läheisen ystävän kanssa, mistä olen todella innoissani!

Hyvää naistenpäivää ja hauskaa viikonloppua, muruset!

P.s. Ravintolavinkki Tampereelle: kävimme tänään Ravintola Franklyssa, ja tykkäsin todella paljon. Kohtuulliset hinnat, hyvää ruokaa ja loistava palvelu. Myös kasvisvaihtoehtoja löytyy kivasti.

In English: This is what I wore to a dinner with friends earlier this evening. I have to say, I was quite pleased with this look! The red pencil skirt from Forever21 is old, as well as the satin bolero from Seppälä, but the sequined top from KappAhl is a new purchase. I love it because it's both flattering and fun - and it was only 15 €. Hope your Friday has been great!


Comments

  1. On kyllä tosi nätti asu ja itsekin olet erittäin kauniina :) Ihana tuo laukku ja punaisen hameen yhdistelmä, kivan pirteää. Ja toppi ja bolero ovat myös ihania!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos! <3 Itsekin tykkäsin tosi paljon juurikin noista väreistä. Mulla on vielä taipumusta pukeutua iltamenoja varten kokomustaan, vaikka muuten olenkin alkanut käyttää värillisiä vaatteita paljon aiempaa enemmän. Punaisen ja mustan yhdistäminen on hyvä tapa päästä edes vähän pois mukavuusalueelta. :)

      Delete
  2. Ihana asu ja nätti nainenkin siellä! :)
    Tosin luulin ensin, että kyseessä oli punaiset housut, mutta hameeksihan se paljastui! Ihana! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos paljon! :) Hehe, punaiset housut olisivat ehkä jo vähän turhan villit minulle...mutta never say never! ;)

      Delete
  3. Heips, mä en yhtään muista mihin postaukseen kirjotin niitä kysymyksiä siitä nettitilaamisesta sieltä ulkomailta, joten satutko muistamaan missä se oli tai laitatko tähän suoraan linkin siihen? :D

    T. Sini

    ReplyDelete
    Replies
    1. http://koyhatkauniitjakurvikkaat.blogspot.fi/2012/11/colorblock.html#comment-form

      Tuolla näköjään kirjoiteltiin aiheesta. :)

      Delete
  4. Thanks for sharing...Great Outfit...the red pencil Skirt is Gorgeous on You and the top is the best...Cheers!
    Ciao from Italy
    <3

    ReplyDelete
  5. Sweet handbag!

    Heather
    http://polkadotsleopardspots85.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks! I like it, too. :) And it was a bargain - 10 € (about 13 $)from H&M. :)

      Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts