How to get a bikini body?

Vastaus on tietenkin, että laittamalla ne bikinit päälle!

En tiedä teistä, mutta minä ainakin olen rantakunnossa tänä vuonna. Mahdun uikkareihin ja jaksan kävellä rantaan, ei kai sitä muuta tarvita? ;)

Mitäpä jos tänä kesänä oltaisiin armollisia itseämme kohtaan. Pidettäisiin hauskaa, nautittaisiin elämästä, auringosta ja ystävien seurasta. Ilman vartaloangstia. Sopiiko?


Aurinkoista viikonloppua!


The answer is, of course, by putting a bikini on your body!

How about being kind to yourself this summer? How about enjoying the sun, life and hanging out with your friends? Without body angst.

A body positive summer 2016. Let's do this. 


Top: Seppälä, bottoms: Forever21.

Top: ASOS, bottoms: Ellos (old), kimono: Boohoo.

Top: Lindex, bottoms: Ellos.

KappAhl

Forever21

Forever21


Comments

  1. Edelleen tykkään eniten ekasta, mutta turkoositkin ovat pirteät. Musta uimapuku on aina tyylikäs :) Kivaa perjantaita <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Se eka on minunkin suosikkini. :) Kivaa viikonloppua sinne! <3

      Delete
  2. Juuri noin! Rantakunnon saa kun vetäisee uikkarit päällensä ja painelee rannalle!

    ReplyDelete
  3. Mun lempparit on nuo pinkit! :3 Musta uimapukukin on aika kiva ja klassinen. Mulla ei ees oo uikkareita kun en a) tykkää uida ja b) palan niin herkästi etten nää mitään syytä mennä rannalle :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ne pinkit on kyllä kivat. :) Tosin niistä lähti hirveästi väriä ekalla käyttökerralla. :D

      Minäkään en ole mikään himouimari, järveen uskaltaudun yleensä vain saunasta kastautumaan tai sitten ihan loppukesästä kun vesi on jo kunnolla lämmintä. Enemmän tykkään uida altaassa lomamatkoilla, silloin harvoin kun sellaisia tulee tehtyä. Auringosta tykkään kyllä, mutta suojakertoimia pitää olla koska minäkin palan helposti. Ei varmaan yllätä kun tuota mun kalpeaa hipiää katsoo. ;)

      Delete
  4. Haastan sut mukaan!
    http://varikaspipsa.blogspot.fi/2016/05/alalaihduta.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos! :) Ihan en ehtinyt oikeana päivänä tehdä postausta, mutta tänään koitan kirjoitella aiheesta. :)

      Delete
  5. No pinkit bikinit on ihanat, voisin itekin hommata. Ja jessus että siulla on monet uikkarit :O Miulla ei ole moniakaan, mutta jos kerran muillakin on useammat, niin eikös se oikeita minutkin ostamaan monet uikkarit kesäksi? :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos! :) Kannattaa katsoa, josko samantyyppisiä olisi myös Forever21:n perusmalliston puolella. :) Haha, vuosi sitten mullakaan ei ollut kuin pelkästään nuo mustat, mutta sitten innostuin uimapukushoppailusta :D

      Delete
  6. Pistin noi forever21 biksut tilaukseen, mut korallin värisenä. lime ois houkutellu, mutta ei ollu yläosaa jäljellä. tosi edulliset oli kyllä alehinnalla (ja kyllä muutenkin..). toivottavasti on hyvät. tilasin myös sen turkoosin maxin, jota esittelit, näytti meinaan tosi hyvältä. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiva! :) Se mekko on kyllä ihana! Ja biksut myös. Kannattaa tosiaan ennen käyttöä pestä ne hyvin, koska noista pinkeistä ainakin lähti uinnin jälkeen väriä pyyhkeeseen. Muuten ovat kyllä olleet tosi hyvät. :)

      Delete
  7. Ääk, en oo vielä ostanut yksiäkään biksuja tälle vuodelle.. alkaa tulla jo kiire! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nyt sitten äkkiä shoppailemaan! Onneksi nyt on paljon valinnanvaraa kaupoissa. ;)

      Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts